Post by finoterssitta on Mar 15, 2022 7:17:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kennedy Space Center ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kennedy Space Center IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz parayı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Kennedy Space Center 2022 version ▞▞▞
haritalarda gezinmek zor, bilet alamıyor veya soru soramıyor
Bir parça atış uygulaması dl ve açılmıyor zamanınızı boşa harcamayın bir maymun daha iyi bir uygulama oluşturabilir
Teknolojiyle uğraşan insanlar için burada onunla uğraştılar. Umarım uçuşlarda çalışan aynı ekip değildir!
uzay 5 yıldız
Bir pikselde hiç açılmıyor 3.
yüklenmiyor
uzay merkezini seviyorum ve bu uygulama harika bir ek!!
Kennedy Space Center Путовања и локални садржај icp
çalışmıyor!
zayıf uygulama, haritalar telefonda görüntülenmiyor (Adroid)
Bir ay önce açtığınız uygulamanızla insanları bilgilendirerek harika bir iş çıkardınız. Cape Canaveral'ı seviyorum ve bilmek için oraya birini sürdüm. Kimse öğrenmek için uygulamanızı kontrol etmiyor. Gerçekten top düşüyor.
Bana bir sonraki roket fırlatma tarihini ve saatini gösteriyor, bu yüzden roketin ön bahçemden ne zaman kalkışını izleyeceğimi biliyorum. Her şeyiyle harika bir uygulama. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ!!
moto e6'da açılmıyor
korkunç!!!
Oldukça Güzel Uygulama, Bir ebeveyn olarak bilmek istediğim tek şey yemek yeme yerleri ve tuvalet tesislerinin yerleri ve belki de yemek için sundukları şeyler.
Eşim ve ben Kennedy Uzay Merkezini seviyoruz Delta 4'ün uzay x 9'unu ve Atlas V'i izlemek için iki buçuk saat seyahat ediyoruz yakında daha fazla seçenek olacak. Böylece başlatma düğmesi ve geri sayım çok kullanışlı olacaktır. Bu uygulamaya kapsamlı bir egzersiz yapacağım.
önce sen yüklersen gayet iyi
Oldukça güzel bir uygulama. Başlatma sekmesini beğendim. Umarım bunu bir sonraki lansmandan daha fazlasını gösterecek şekilde genişletirler. Ayrıca haritalarda biraz daha yakınlaştırma yapmak güzel olurdu. Teşekkürler!
NASA Kennedy uzay merkezi Uygulaması harika
Kennedy Space Center การเดินทางและท้องถิ่น ikuy
Kimin ne zaman piyasaya çıktığını bilmek için harika bir uygulama!
Çalışmıyor
Fikrim yok, uygulama çok büyük, yüklenmesi sonsuza kadar sürüyor ve bir saat bekleyecek zamanım yok. (Btw bant genişliğiniz bol olsun)
Yüklemesi yavaş, 5 dakikadan fazla! Uygulama tamam, yazarların uzay programına dahil olmadığına sevindim.
Florida'daki favori yer.
Tüm olumsuz yorumları görünce indirmekte tereddüt ettim ama denemeye karar verdim.İnsanların uygulamanın yüklenmesine izin verecek kadar sabırlı olmadığını tahmin ediyorum. (ekranın üst kısmında fotoğrafın üstünde bir yükleme satırı var) Yüklendikten sonra uygulama bana muhtemelen istediğim tüm bilgileri verdi. Bağlantılı bilet satın alma bilgileri SSS bölümünde yer almaktadır. Gezinmek hiç de zor değil. Sadece başlangıçta yüklenmesi biraz zaman alıyor. Yorumları görmezden geldiğim için çok mutluyum. Bu uygulama, KSC'ye yaklaşan gezimiz için mükemmel
Aynı uzay merkezinin kendisi gibi. Tarihe yolculuk.
Bir sürü bilgi. para tasarrufu sağlar
James, bu çok iyi.
Bu Uygulama harika. Kennedy Uzay Merkezi ziyaret etmek için harika bir yerdir. Kennedy Uzay Merkezi hakkında önemli bilgileri paylaşan bir uygulamaya sahip olma fikrini seviyorum. Season Pass sahibiyiz ve bu uygulamanın gelecekteki ziyaretlerimizde çok yardımcı olacağına ve orada olmadığımızda bile çok bilgilendirici olacağına inanıyoruz. Harika çalışman için teşekkürler!!
Uygulama başlamadı.
Günlük Programa bağlantı, gerçek bir gösteri zamanı göstermiyor
Başlatma takvimi, 404 hatası sayfasının neredeyse bir aydır bulunamadığını söylüyor
TITUSVILLES' EN İYİ KONUM!!
SongPop 2: Guess The Song Game Music klz
Roket fırlatmaya mükemmel referanslar
Awsm...... Apppppppppp
Bilet satın almak için bulması kolay bir bağlantı koymanın kullanışlı olması dışında kullanımı kolaydır.
Bilgi merkezindeki broşürden almadığım hiçbir şey yok. ama artık telefonumdan erişebilmelerine izin verdiğim tüm bilgilere sahipler.
sadece alınan resim, uygulama yok
kesin
Bu uygulama çalıştırılamıyor. Birden çok kez kuruldu.
Uygulama şimdi bile açılmıyor. Kullanır.
WiFi'ye bağlanamadım, bu yüzden GPS uygulamasını kullanamadım.