Post by finoterssitta on Mar 15, 2022 7:26:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra 🎮 ale reklama ma nudí
Carrom Pool: Disc Game Olahraga wdh
Hra bola fantastická, ale bol tam lahore lounge a karachi aréna.teraz to zmenil na dehli a munbai. to nie je také fér, aby to ublížilo tisíckam hráčov z Pakistanu. odinštalujeme, ak sa tieto mená už neuvedú...
je to veľmi dobrá hra. Mnohé reklamy sú však nudné. Vyriešte tento problém
Hráči našli medzeru na podvádzanie. Úmyselne premrhajú svoju šancu, aby umožnili súperovi brejk. Umožňuje podvodníkom vyhrať. Odfláknuté riadenie. Opravte túto chybu.
Táto hra bola dobrá, ale problém so sieťou je veľmi náročný
Najhoršia hra... Bcoz reklám... Reklamy veľmi dráždia Ak vývojár obmedzí reklamy, je pravdepodobné, že aplikácia prežije na trhu 😂
Táto hra je najlepšou hrou iných carrom, táto hra sa hrá na dvoch typoch, jednu offline druhú online a udalosť aplikácie je najlepšia udalosť
Je to všetko dobrá hra, ale je v nej veľa doplnkov a neustále prichádzajú upozornenia a je to tak znepokojujúce
Carrom Pool: Disc Game Sportspel ryt
Táto hra je perfektná, ale reklamy sú také dráždivé
Prize Claw Arcade jjjo
Jeho príliš veľa ukazuje, pridáva... keď som sa v hre stratil, dokonca aj jeho predvádzanie pridáva... nenávidím to príliš veľa pridáva... preto dávam 2 hviezdičky...
nejaký čas som bol vybratý z voľného bazénu, ale otvoril som hlasovanie o disku
táto hra je veľmi dobrá, ale problém je vždy, keď sa eddotice ment blíži.
Je to super hra nelaguje ale niekedy vie nahnevať 🤔😷😂👍
Milujem túto hru, ale reklamy sú nepríjemné, odstráňte reklamy, aby sme si mohli užiť viac 🙂
okej hra na parádu
Množstvo reklám, ktoré po každom zápase veľmi dráždia.
Teraz sa to stalo plne komerčným, príliš veľa reklám, aby nás rušili.
Je 23. december. Už nie sú žiadni ľudia, iba roboti, možno len málo detí stále verí, že je to fer hra. Táto hra je skvelá, ale veľká BS a nestojí nikoho za čas. Chceš peniaze? Dostať prácu! Miniclip je mŕtvy. Nepodvádzajte Google. Vo Švajčiarsku, v mojom kantone, v mojom meste nie je žiadna spoločnosť! Spoločnosť sídli v Indii! 24. decembra. HRAJÚ IBA NOVÉ BOTY ANI 1 SKUTOČNÁ OSOBA. Navždy vymazaná hlúpa hra!!! A pre nových používateľov NEINŠTALUJTE A NEPLYNUJTE ČAS ANI PENIAZE. Miniklip je pokazený!
dobré, ale reklama je viac
Táto veľmi dobrá hra 😍😎😋, ale sú tu problémy s reklamami
Pekné je priateľské okrem pridáva, ak si nekúpite ich predplatné, pridá sa objaví každý rým, ktorý robí trochu prašivý zážitok.
Hra je dobrá, ale napríklad hviezda je 38, potom musíme hrať Singapur alebo poslednú úroveň, potom prídu ľudia s vyššou úrovňou hviezd, ako je 100, 80 atď., takže bez akejkoľvek voľby prehráme zápas Existuje nejaké riešenie?
problém je v tom, že nedostávajú týždennú súťažnú cenu. inak je to super hra
Suppool haha obed a večera a večera a potom to môžeme urobiť prvýkrát v mumbai dobara a večera a potom vymazať správu z GR nastaviť správu od riaditeľa na internom dizajne správy od riaditeľa prevádzky riaditeľa správy z DG setov a večere a večere a potom nás môžeme využiť, aby sme sa uistili, že máte nejaké otázky
Je to pekná hra..... Nebudem tvrdiť, že to bola najlepšia hra akú som kedy hral...... Ale je to dobrá hra na hranie vo voľnom čase..... A vlastne. .. 1 osobe to bolo užitočné
Toľko reklám...v každej hre sa niekedy objavia žiadne normálne reklamy a chyby sú také otravné
Táto hra sa mi veľmi páčila. Ale v tejto hre nie je skutočný pôžitok z hry. Ale vo svete internetu je táto hra lepšia. Ďakujeme tvorcom Carrom Pool. MOJE SA MENUJE "MD KASHIF REZA"
Hra je dobrá, ale stratil som peniaze, zatiaľ čo bye drahokamy boli naozaj sklamané
Dobrá grafika Dávam 4 hviezdičky len kvôli legendárnemu útočníkovi, ktorý je otvorený iba pri prihrávke na carrom daj jednu hruď na prihrávku 🤨 pri voľnej prihrávke inak je táto hra dobrá 😎😎😎
Je to naozaj náročná hra a nová aktualizácia je úžasná. Naozaj super.
Táto hra je dobrá. Ale reklamy sú také nudné, že by ste mali odstrániť reklamy z Carrom pool. Potom dávam 5 hviezdičiek za túto hru.
Carrom Pool: Disc Game 體育競技 boe
Doska je oveľa šmykľavejšia, väčšia výzva, dobrá hra!
Táto hra je zábavná a zaujímavá. Túto hru vždy vyhrávam
Je to skvela hra ale su tam nejake bugy len teraz som hral vo freestyli porazil som ciernu mincu ale ide to do sance súpera😠no super hra 👌dal som 4 hodnotenie