Post by finoterssitta on Mar 15, 2022 7:39:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SPARKvue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SPARKvue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují vše ▞▞▞
▞▞▞ SPARKvue 2022 version ▞▞▞
Aplikace se ani nenačte. Po otevření je pouze bílá obrazovka.
Bush udělal 11. září, Harambe není mrtvý, Jinkies ScOoBS
Takže jsme jeli na školní výlet a potřebovali jsme spočítat výsledky pomocí této aplikace.....tato aplikace je však velmi obtížně použitelná na zařízeních, jako jsou mobilní telefony....připadá mi to velmi neohrabané a i když to může být dobrý způsob, jak předvést a předvést graf.Mám pocit, že tato aplikace je velmi šťastnou a nestojí za váš čas. Upozornění pro všechny budoucí školy, které zvažují použití této aplikace! Když jdete na školní exkurze....můžu vám říct jednu frázi...prostě to nestojí za váš čas.
SPARKvue Oktatás hfys
stáhlo se to dvakrát, i když jsem to smazal? zmatený a trochu naštvaný
VAROVÁNÍ, Tato aplikace se sama nainstalovala do mého telefonu. Jsem si jistý, že je to něco podezřelého. ODSTRANĚTE TUTO APLIKACI Z PLAYSTORE, NENÍ BEZPEČNÉ POUŽÍVAT, PROTOŽE BERE VAŠE DATA.
Dragon City Mobile Симулационни lsyk
Skvělá aplikace.
Takže jste tu také od vašeho učitele přírodních věd?
Zařízení (jako je teploměr) můžete připojit pouze tehdy, když jim dáte přístup k poloze a mikrofonu. A to i v případě, že nechcete používat údaje o poloze nebo zvuku. Strašidelný.
SPARKvue Izobraževanje gswg
Mám to na fyzikální experiment, raději bych dělal práci v učebnici
nefunguje.
SPARKvue Læring trb
nelze se ani připojit k chytrému vozíku pro školní laboratoř
Stále mrzne Nefungovalo vůbec Zabírá příliš mnoho místa v paměti Nelze se připojit k chytrému vozíku
Po instalaci jsou tlačítka nadepsána pouze slovem ERRORZ. Skutečná lahůdka!
To fungovalo krátce, ale vůbec ne od poslední aktualizace Androidu (Oreo na Pixel XL). Při nasazování aktualizace souboru prostředků došlo k chybě. Prosím opravit! Právě jsem dostal hardware, který jsem chtěl!
Tato aplikace potřebuje příliš mnoho GB
I r8 8/8 m8 bych zkusil znovu, velmi dobré, takové wow!
Každá věc Pasco to odmítá
Skvělá aplikace
Tato aplikace zachránila mou mimo kontrolu kosmickou loď letící na Mars
ok aplikace
Těžké použití nestojí za čas
Stažení aplikace se nezdařilo. Píše se, že stahování čeká...
Je to zajímavá aplikace, která poskytuje velmi podrobné grafy ukazující rychlost. Líbí se mi, jak vozíky fungují, a bylo to skvělé pro třídu.
Stáhl se do mého telefonu bez povolení.
Absolutní doodoo odpad
Poměr L žádné motyky nespadly
Zaostává tak, že je nepoužitelný. GUI je zastaralé a přeplněné. Tlačítka pro "Spravovat soubor" nelze použít. Zabírá hodně místa.
Snadné použití a nastavení. Podpora prodeje byla vynikající a mé maily byly zodpovězeny rychle. Děkuji za vaši podporu!!
Špatný
Nemám ponětí, jak s tím pracovat a potřebuji to pro projekt, protože učitel to doporučuje, ale neví, jak to používat, hrozné nedoporučuji
Načtení 147b trvalo 10 minut a aplikaci se ani neotevřelo. Odpadky
Soubor 2 velký, oprava, chyba z iAC 15. října 2019
Používané roky
Nevím
dobře
Idiotický hloupý nikdy nestahovat
Způsobuje studentům stres
Mám moc rád vědu
aplikace se stahuje sama .. tuto aplikaci jsem ani nepotřeboval, prosím opravte to
Palec nahoru, pokud to stahujete pro Science Academy
Odpadky. Musíte udělit povolení k použití polohy po celou dobu, ale aplikace žádá o umístění pouze při používání oprávnění aplikace. podle pokynů to nefunguje, tak proč nepožádat o povolení, které aplikace potřebuje? Jak to někdo může používat? Neobtěžujte se instalací
Tato aplikace byla to nejlepší, co jsem kdy jedl.
Je velmi uživatelsky přívětivý a dynamický... To se mi líbí. S pozdravem Dixon z Kataru
Otta lejno
Funkčnost OK, použitelnost špatná
Skvělá aplikace mi pomohla založit podzemní velbloudí kartel (nezahrnutí otroci). Bez této aplikace 10/10 bych asi nemohl začít.
Bad se nepřipojí k některým zařízením.
Kdybych tak mohl přijít na něco tak jednoduchého, jako je zadávání vlastních datových bodů! Extrémně nepřehledné a neintuitivní.
nemám rád školu
To souvisí se školou