Post by finoterssitta on Mar 15, 2022 7:42:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Aces of the Luftwaffe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Aces of the Luftwaffe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napaka vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Aces of the Luftwaffe 2022 version ▞▞▞
Ne nameščajte te igre, to je samomorilska misija.. nizka škoda z orožjem in toliko sovražnikov, ki se premikajo.
Crashed ga sploh ni igral
Klasični novejši stil. Streljal bom, veliko zabave. Vendar ni dovolj ravni, potrebujete več različnih stopenj in orožja, ima veliko potenciala, še naprej zibajte otroka
Ta igra je imela potencial, vendar so se kontrole motile, zaradi česar je bilo letalo popolnoma nenadzorovano, ko je naložilo nov oglas do konca trenutne ravni, v bistvu je postalo nemogoče igrati. Če bi vzeli oglase na zaslonu za predvajanje ali vsaj odpravili težave z nadzorom, ko se naloži nov oglas, bi rad poskusil še enkrat.
Preprosto ga obožujem! Oglasi med igro so res nadležni, prosimo, da jih vstavite v meni.
2 zvezdici za to stalno pasico na vrhu zaslona
Повна труба: Гра пригода Пригодницькі vgr
Odlična igra ... razen če mi je telefon umrl sredi igre ... in ko sem jo šel ponovno igrati ... ves moj napredek je bil dosežen in moral sem začeti znova ... toda moji dosežki so še vedno tam ... razburjen sem moral začeti znova
Obožujem te vrste iger, vendar jih igranje na telefonu ni slaba ideja, ker prst blokira pogled, medtem ko usmerjate letalo
Prišel sem do 3. misije, tukaj je moje mnenje zaenkrat.... Potrebuje preveč nabojev, da se spustiš po letalih, preveč stvari na zaslonu naenkrat in krogle, ki prihajajo iz vseh stvari, ne bi bilo tako slabo, če bi lahko uničil hitreje, namesto da bi morali udariti večkrat. Na splošno zaradi tega ne uživam. Odstranjeno
Nekatere začetne misije te igre so enostavne, ko pa gremo naprej, je ta igra zelo težka, kar vas samo razočara in nič drugega..!!
Aces of the Luftwaffe Arkada bfb
Vašega letala in nivojev je malo, ali lahko dodate več, da bo bolj zabavno, prosimo, posodobite ga :-)
Všeč so mi oglasi, ki so prekriti z igro... mi pomaga, da se resnično vključim v igro... wtf ali ste mislili, da bi dovolili, da se oglasi tako prikazujejo? NASLEDNJI!
Uspelo mi je igrati prvo stopnjo, vendar se aplikacija vedno znova ponastavi, ko poskušam igrati drugo stopnjo.
Obožujem to igro. To je moja najljubša igra. predmet
Postane dolgočasno.
komaj čakam na odstranitev
Najboljši
To je najboljša igra, ki sem jo igral do zdaj in je preprosto neverjetna! Res me vrača v retro občutek
Telefon se mi zruši vsakič, ko ga zaženem, vendar je videti zabavno
6ood za odmor
ugodnosti so zelo drage in nekateri šefi so premočni. Ne morem mimo 4. šefa skoraj nemogoče.
Predvajal sem ga na starem telefonu java, super ga je videti na androidu
Obožujem igre o lovskih letalih in zato jih hranim na telefonu, vendar je poskus premagati drugega šefa nemogoče! In ni nastavitev za lažje igranje, kako naj uživam v tem?
Spominja me na blackhawk striker za PC. Všeč mi je bilo to. To pa potrebuje boljšo grafiko.
Prekini!.. in izgubiš svoj prispevek!!
življenje pilota je kratko..ampak super!
Vse je vredu
Super zabavna igra!
Sploh ne vem, kaj naj rečem, razen TA IGRA JE NEVERJETNA
Aces of the Luftwaffe Arcade nvjd
Ena najboljših iger, kar sem jih kdaj igral, tudi .... Je ta igra..... Mrtva?.....
Ko ga odprem, se zruši, prosim popravite
Zabavna streljačina z navpičnim pomikanjem, izdala sem tudi njihovo različico za nintendo switch. Zelo zabavno.
Pag naglalaro ako lumalabas
Vsak konec bitke se začneta mešati dve različni glasbi. Malo je moteče, prosim popravite
Po nadgradnji ne deluje. Gre na pokopališče mrtvih iger. Morate odstraniti in znova namestiti. Nova različica je polna napak.
Th
Odlična grafika in zabava. Vendar moramo biti sposobni streljati, ne da bi pokrili letalo in zmanjšali vidljivost
Aces of the Luftwaffe Arkaadmängud kbz
Če sem imel virus v moji ploščici, sem moral vse izbrisati. Point Google ne shrani vašega napredka!!!!!!!!
Od naprav Nokia do pametnih telefonov. Ta igra obstaja že kar nekaj časa in je precej stara. Toda ali bi bilo mogoče vrniti prvotno zgodbo? Je dobra igra, vendar zaradi nesmiselnega streljanja sovražnikov nima občutka, ki ga imate do likov, kot v starih napravah.
Res vsiljivi oglasi in veliko brušenja samo za napredovanje me hitro izgublja zanimanje. Preziram trend, ko moramo plačati, da pridemo kamor koli v igrah. Zdi se, da razvijalcem skrbi samo denar. Samo dajte na voljo celotne igre za nakup ob enkratnem nakupu.
Dobra igra, zabavna za igranje, vendar zaradi oglasov v njem ne želim igrati
Ni slaba igra...Ne zanima me veliko za kontrole...prst me ves čas ovira, zaradi česar je težko videti sovražnike in sovražnikove krogle
Videti je obetavno, vendar veliko zaostaja.
Zavzame veliko RAM-a
Igra se zruši ob zagonu, neznan razlog, pri uporabi Samsung Galaxy Note 3 na zalogi Android 4.3
Wost igre popolnoma nemogoče igrati
Konec koncev je to dobro izdelana igra, ki jo na žalost ovira uporaba zaslona na dotik. Lahko bi si predstavljal, da je to odlična igra z uporabo starega šolskega krmilnika NES, vendar je nadzor v trenutnem stanju počasen in če imate palec na zaslonu, je težko videti prihajajočo nevarnost.